Postimehe fotod Monte Carlost: rõõmus Tänak astus ebaõnne kiuste poodiumile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul alguse saanud Monte Carlo autoralli MM-etapil saavutas kolmanda koha Ott Tänak, kes sattus viimasel päeval autoga raskustesse, kuid suutis ralli siiski lõpuni sõita. Esikoha teenis Tänaku tiimikaaslane M-Spordist Sebastien Ogier. Teise koha sai Toyota rooli keerav Jari-Matti Latvala.

Tänak alustas Monte Carlo ralli viimast võistluspäeva veel 2. kohalt, kuid eestlase masinal oli mootoriga probleeme. Kahe kiiruskatse vahel üritas Tänak oma autot paremini töökorda saada ning seetõttu hilines ta päeva teise kiiruskatse starti 5 minutit. Selle eest määrati talle 50 sekundi suurune ajaline karistus.

Nii langeski Tänak kokkuvõttes kolmandaks ja teiseks tõusis Latvala. Päeva eelviimane kiiruskatse jäi publiku ohtliku käitumise tõttu ära ja nii tuli eestlasel oma poodiumikohta kaitsta veel võistluse viimasel kiiruskatsel. Monte Carlos polnud Tänak varem esikolmikusse jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles