36-aastane Venus Williams jõudis Austraalias pärast 14 aastat poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams Austraalia lahtiste veerandfinaalis.
Venus Williams Austraalia lahtiste veerandfinaalis. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis naisüksikmängus poolfinaali 14-aastase vahe järel ameeriklanna Venus Williams (WTA 17.).

36-aastane Williams võitis veerandfinaalis 6:4, 7:6 (3) venelannat Anastassia Pavljutšenkovat (WTA 27.). Seejuures pole Williams kunagi Austraalias tiitlit võitnud, vaid parim koht pärineb aastast 2003, kui ta jäi finaali alla oma nooremale õele Serenale.

Pääsu eest finaali kohtub Williams kaasmaalanna CoCo Vandeweghega (WTA 35.), kes sai kaheksandikfinaalis jagu maailma esireketist, sakslannast Angelique Kerberist ning alistas kaheksa parema seas mulluse Prantsusmaa lahtiste võitja, hispaanlanna Garbine Muguruzast kahes setis 6:4, 6:0.

Teistes veerandfinaalides kohtuvad omavahel maailma teine number, ameeriklanna Serena Williams ja britt Johanna Konta (WTA 9.) ning tšehhitar Karolina Pliškova (WTA 5.) ja 34-aastane horvaatlanna Mirjana Lucic-Baroni (WTA 79.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles