Õdede Williamsite finaal on Austraalias aina tõenäolisem

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams pärast Johanna Konta alistamist.
Serena Williams pärast Johanna Konta alistamist. Foto: Dita Alangkara/AP/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel said naisüksikmängus selgeks poolfinalistid. Nelja parema seas kohtuvad Venus Williams - Coco Vandeweghe ja Serena Williams - Mirjana Lucic-Baroni.

Täna varahommikul peetud viimastes veerandfinaalides tagasid edasipääsu Serena Williams ja Lucic-Baroni. Williams (WTA 2.) alistas kahes setis briti Johanna Konta (WTA 9.) 6:2, 6:3 ning viimati 1999. aastal mõnes Suure slämmi turniiri poolfinaalis mänginud horvaatlanna Lucic-Baroni (WTA 79.) oli kolmes setis 6:4, 3:6, 6:4 üle tšehhitarist Karolina Pliskovast (WTA 5.).

Kui mõlemad poolfinaalid lõppevad sobiva tulemusega, näeb tennisepublik üle pika aja õdede Williamsite finaali. Mõnel Suure slämmi turniiril selgitasid nad viimati võitja 2009. aastal Wimbledonis, kui peale jäi õdedest noorem ehk Serena. Nüüdseks on Venus saanud juba 36- ja Serena 35-aastaseks.

Meeste seas on selge üks poolfinaalpaar, kus kohtuvad kaks šveitslast Roger Federer ja Stanislas Wawrinka. Täna kolmes setis 6:3, 6:2, 6:4 Belgia esindaja David Goffini alistanud bulgaarlane Grigor Dimitrov ootab vastast paarist Rafael Nadal - Milos Raonic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles