Mängijaid pole: raskustes Tarvas ei saa Lätti sõita ja andis loobumiskaotuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpalli Balti liiga teatas, et täna õhtul Lätis toimuma pidanud kohtumine Jekabpilsi ja Rakvere Tarva/Palmse Metalli vahel jääb ära.

«Vigastuste, haiguste ja mängijate lahkumise tõttu ei saa Rakvere Tarvas tänases mängus osaleda. Jekabpilsile märgitakse tabelisse 20:0 võit,» seisis Balti liiga avalduses.

Tarva jaoks oleks matš Jekabpilsiga pidanud olema Balti liiga põhiturniiri viimane kohtumine ja seega lõpetasid nad põhiturniiri kolme võidu ja üheksa kaotusega, mis andis B-grupis seitsme meeskonna seas kuuenda koha. Tahapoole jäi vaid Valgevene klubi Borisfen, kes kaotas kõik 12 matši.

Juba mõnda aega rahalistes raskustes olnud Tarvast lahkus kaks nädalat tagasi Timo Eichfuss, aga ülejäänud mängijad on seni suudetud endale hoida.

«Suur osa mängijaid vaevleb viiruse küüsis, osa on vigastusega audis. Raske olukord. Meil pole mehi, et neid Jekabpilsis platsile saata,» tunnistas klubi mänedžer Madis Šumanov Basket.ee-le. «Loodame, et olukord tasapisi paraneb ning saame järgmistele kohtumistele rõõmsamalt vastu minna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles