Esimene treeningpäev kujunes Sildarul raskeks, kuid edasised ennustused lubavad head

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly ja Henry Sildaru Aspenis trenni eel aega parajaks tegemas.
Kelly ja Henry Sildaru Aspenis trenni eel aega parajaks tegemas. Foto: Madis Kalvet

Nädala alguses X-mängude võistluspaika Aspenisse jõudnud Kelly Sildaru tegi eile pargisõidus ka esimese treeningu. Eile valitsesid Aspenis aga keerulised ilmastikuolud ning nii ei õnnestunud kõike soovitut veel proovida.

«Teisipäeval sadas lund ning olud olid keerulised. Keegi seetõttu rajal eriti ei punnitanudki,» rääkis Kelly treenerist isa Tõnis Sildaru esimese harjutuskorras kohta.

Seekord on taas ehitatud Aspenisse väljakutseid pakkuv rada. Kui suuri hüppeid on taas kolm, siis just reilidel on pakutud sportlastele uudseid ja põnevaid lahendusi.

Täna hommikul on samuti Aspenis sadanud veel lund, kuid ilmateate kohaselt peaks nädala lõpus ilm paranema. Sildaru asub Aspenis Big Airis võistlustulle laupäeval ja pargisõidus pühapäeval.

«Ilmateade lubab nädala lõpuks ilusat ilma. Mägedes ei saa siiski selles veel lõpuni kindel olla,» tunnistas Tõnis Sildaru.

Senised võistlused on näidanud, et eestlannale sobivad stabiilsed ilmastikuolud, kuid võistlusoludes on ta oskuslikult hakkama saanud ka keeruliste oludega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles