36-aastane Venus Williams murdis end Austraalias finaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams võib tunda sügavat rõõmu, sest on jõudnud pärast 14 aastat taas Austraalias finaali, olles 36-aastane.
Venus Williams võib tunda sügavat rõõmu, sest on jõudnud pärast 14 aastat taas Austraalias finaali, olles 36-aastane. Foto: GREG WOOD/AFP

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis naisüksikmängus esimesena finaali 36-aastane ameeriklanna Venus Williams (WTA 17.), kes alistas kolmes setis 6:7 (3) 6:2 6:3 kaasmaalanna CoCo Vandeweghe (WTA 35.).

Finaalivastast ootab Williams paarist Serena Williams/Mirjana Lucic-Baroni. Kui Venus Williamsist üks aasta noorem õde Serena hoiab maailma edetabelis teist kohta, siis horvaatlanna Lucic-Baroni asub alles 79. real.

Viimati kohtusid õed Williamsid suure slämmi turniiri finaalis 2009. aastal Wimbledonis ning siis jäi 7:6, 6:2 peale Serena.

36-aastane Venus Williams on nüüd läbi aegade vanuselt teine finalist suure slämmi turniiridel. Esikohal on selles arvetuses tšehh Martina Navratilova, kes oli 1994. aastal Wimbledoni finaalis mängides 37-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles