Viimases sõidus ebaõnnestunud Rammo naaseb MK-etapilt 11. kohaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Pedro Martinez/Sailing Energy/World Sailing

USAs Miamis toimunud purjetamise MK-etapil Laser klassis tänasele päevale kuuendana vastu läinud Karl-Martin Rammo lõpetas võistluse 11. kohaga.

Päeva esimese sõiduga neljandale kohale tõusnud Rammol tuli otsustavas sõidus leppida suure ärakukkumisega. «Kahjuks tundub, et kõik asjad pole alati ette nähtud ja see, et ma ilma ühegi vahepealse veetrennita nii kõrge koha saanuks, tundus kellelegi kehva mõttena. Igal juhul – viimases sõidus sain ca 40-50-kraadise väga toore tuulepöördega vastu pükse nii, et sõitu ei katkestatud, küll aga pandi märgid ringi, aga mina sealt valelt rajapoolelt enam tagasitulekut ei suutnud,» kirjutas sportlane Facebooki.

«Seega, regatt lõppes minu jaoks tuttava 11. kohaga. Pean tunnistama, et viimase sõiduga nii suur kukkumine teha on ühte pidi loomulikult ütlemata mõru, aga teisalt nii emotsioonide rohke, millest enamus siiski väga positiivsed. Küll need tulemused tulevad siis, kui neid vähe rohkem vaja. Sellest lausest tingituna tunnen, et igaks juhuks võiks selguse valgust saada ka see, et miks ma siis õigupoolest polnud ühtegi veetrenni teinud? Vastus kiire ja lihtne – nii MM kui EM on sel hooajal sügisel, seega liiga varajane pealehakkamine võib lõppeda liiga vara, näiteks siin, Miamis, peakimisega,» lõpetas Rammo.

MK-etappi juhib enne medalisõite prantslane Jean Baptiste Bernaz, teine oli Küprose purjetaja Pavlos Kontides ning kolmas britt Nick Thompson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles