Lepingule lähenev Liivak sõidab Sarajevo meeskonnaga Türki

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak
Frank Liivak Foto: FC Flora

Viimased nädalad Bosnia ja Hertsegoviina kõrgliiga hetke teise meeskonna FK Sarajevo juures testimisel viibinud 20-aastane ründav poolkaitsja Frank Liivak on üha lähemal lepingule ning on sealse meedia sõnul klubiga sõitmas järjekordsesse treeninglaagrisse.

Kui esialgse info kohaselt pidi Sarajevo sügisest klubita oleva Liivaku palkamise osas otsuse vastu võtma nädalavahetusel lõppenud treeninglaagri järel, siis ametlikku otsust pole veel tehtud. Küll aga on Liivak Bosnia meedia väitel Sarajevoga kolmapäeval Türki treeninglaagrisse sõitmas ning nendele teadaolevalt on üha tõenäolisem, et Eesti (noorte)koondislane jätkab oma karjääri Sarajevo ridades, kirjutas Soccernet.ee.

Sarajevo treenib Türgis ligi kaks nädalat ning peab hetke plaani kohaselt kolm sõprusmängu Usbekistani, Aserbaidžaani ja Ukraina võistkondadega. Bosnia kõrgliiga talvepaus lõppeb 26. veebruaril ehk selleks hetkeks tuleb klubil kindlasti Liivaku palkamise osas otsus langetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles