Video: Raadik lõi palli meeskonnakaaslasele hella kohta ja sai mängukeelu

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: mestarusliiga.fi.

Soome võrkpalli meistriliigas Pielavesi Sampo ridades mängiv Andrus Raadik on meeskonna kindel liider, kes on kogu hooaja meeskonda vedanud. Soome karikafinaalis tuli meeskonnal vastu võtta 1:3 kaotus Vammalalt ja Raadiku jaoks lõppes kohtumine eriti halvasti.

Raadiku närvid ei pidanud pingelises kohtumises vastu ja pärast mängu lõpus aset leidnud ebaõnnestunud servi tahtis ta võrgust tagasi põrganud palli jalaga minema lüüa, ent tabas kogemata oma meeskonnakaaslast hella kohta. Kohtunik andis nurgaründajale selle eest ka punase kaardi.

Liiga määras eestlasele aga koguni ühemängulise keelu, mis on klubi fännid vihaseks ajanud ja Facebookis on alloleva video peale tekkinud elav arutelu, kas niisuguse asja eest on mängukeeld ikka õiglane. Raadik peab nüüd vahele jätma meistriliiga mängu Raisio Loimu vastu.

Finaalis kogus Raadik kõik oma 20 punkti rünnakul, näidates 48-protsendilist efektiivsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles