Elvis Presley teisiku nina purustanud Iirimaa vutikoondislane pääses vanglast

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Stokes.
Anthony Stokes. Foto: Niall Carson/PA Wire/PA Images

Iirimaa jalgpallikoondise ja Blackburn Roversi ründaja Anthony Stokes elas 2013. aastal oma viha välja legendaarset lauljat Elvis Presley'na esinenud mehe peal, kui purustas tema ninaluu ja lõi välja kaks hammast. Pikale veninud protsess jõudis nüüd nii kaugele, et vähemalt reaalsest vanglakaristusest suutis Stokes pääseda.

Ka päriselus Presley't meenutav 53-aastane Anthony Bradley sattus Stokes'i rünnaku alla pärast seda, kui jalgpalluri purjus sõber oli Bradley'le Dublini ööklubis kaks korda jooki peale ajanud. Bradley läks purjus mehelt sõbralikul moel aru pärima, kuid Stokes sattus millegipärast raevu ja otsustas teda peaga lüüa, kirjutas The Guardian.

Kahe-aastase tingimise vanglakaristuse saanud Stokes maksis kannatanile 30 000 eurot kahjutasu, aga Bradley nõuab kohtu kaudu oluliselt suuremat summat, sest Stokes'i tugev löök tõi talle kaasa tugevad selja- ja kaelavalud, mis kestavad siiamaani. Stokes lisas, et kui varem oli ta seltsiv ja rõõmus inimene, siis nüüd võtab ta iga päev ravimeid, et leevendada depressiooni, ärevushäireid ja unepuudust.

Kannatanu Anthony Bradley. Foto:
Kannatanu Anthony Bradley. Foto: Foto: Niall Carson/PA Wire/PA Images

28-aastane Stokes mängis kuus aastat Šotimaa esiklubis Glasgow Celticus, aga kolis selleks hooajaks Inglismaa tugevuselt teises liigas mängivasse Blackburn Roversisse. Iirimaa täiskasvanute koondise eest on ta väljakule saanud üheksas mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles