Fordi boss ootab Rootsist poodiumikohti: Otile meeldivad kiired teed

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson Monte Carlo rallil.
Malcolm Wilson Monte Carlo rallil. Foto: SCANPIX

M-Spordi rallivõistkonna pealik Malcolm Wilson lausus enne sel nädalal toimuvat Rootsi rallit, et ootab Sebastien Ogier’lt ja Ott Tänakult vinget sõitu.

«Alustasime hooaega fantastiliselt, aga raske töö jätkub. Tiim vääris poodiumi kõrgeimale astmele tõusmist, kuid teame väga hästi, et peame edasi rabama, kui soovime oma eesmärkideni jõuda ja järjepidevalt kõrgete kohtade eest heidelda,» rääkis Wilson M-Spordi pressiteenistusele, lisades, et loodab Rootsist head tulemust.

«Rootsi ralli on eriline etapp, aga samas koht, kus oleme ajalooliselt hästi esinenud. Sebastien on siin samuti kolm korda võitnud, mis on mitteskandinaavlase kohta muljetavaldav, ning Ott armastab kiireid katseid, nii et võime jälle vaikselt poodiumikohtadest mõelda,» sõnas Wilson.

«Rootsi on tasavägisuse poolest kurikuulus ning edu saadab vaid neid, kes teevad ränka tööd ja näevad ettevalmistusega vaeva. Fiesta näol on meil hea põhi olemas, kuid me ei tekita endale illusioone – tänavu tuleb väga tasavägine MM-hooaeg,» lisas M-Spordi tiimijuht. «Kõik tootjad on võimelised esikohaheitlusesse sekkuma ja peame oma kaardid õigesti välja käima, kui tahame poodiumile tõusta. See on meie eesmärk, aga see pole lihtne.»

Rootsi MM-rallit tasub jälgima hakata juba neljapäeva varahommikul, kui kavas on 7,23 km pikkune testikatse. Sama päeva õhtul sõidetakse Karlstadis ka traditsiooniks saanud avakatse, millel pikkust 1,9 km. Õige sõit läheb lahti reedel, kui kavas on seitse kiiruskatset kogupikkusega 145,65 km. Kokku läbitakse nädalavahetusel 18 katse jooksul üle 330 km, ralli lõpplahendus saabub pühapäeva lõuna ajal. Postimees hoiab lugejaid kogu ralli käiguga jooksvalt kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles