Sebastien Ogier: konkurentide tegelik potentsiaal on veel teadmata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Monte Carlos.
Sebastien Ogier Monte Carlos. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/Scanpix

Autoralli MM-sari jätkub juba sel nädalal, kui kavas on Rootsi ralli. Tänavusest hooajast M-Spordis kihutav neljakordne maailmameister Sebastien Ogier usub Monte Carlo ralli võidu järel, et ka Rootsis võiks taas võidelda koha eest poodiumil. Samas annab ta endale aru, et Monte Carlos ei olnud kõikidest konkurentidest võimalik saada veel täpset ülevaadet.

«Rootsi ralli on võistlus, mida ma tõeliselt naudin. Seal on uskumatud kiirused ning kihutada tuleb lumel ja jääl. Uute autode tuleku järel võimendub kõik eelnevas lauses öeldu,» sõnas Ogier meediale.

«Rootsi ralli on kurikuulus selle poolest, et pidevalt käib heitlus sekund-sekundis,» teatas prantslane. «Meil oli hooajale ideaalne start, kuid kõik meeskonnad on võimelised Rootsis võitma. Peame andma endast parima, et jõuda taas poodiumile.»

Samas tunnistas Ogier, et tõenäoliselt saab Rootsis konkurentidest juba parema ülevaate. «Ma saan aru, et võime olla avaetapi järel enesekindlad, kuid samal ajal peame jätkama pidevalt head tööd,» sõnas ta. «Me ei ole veel näinud kõikide tegelikku potentsiaali. Seega ootan väga konkurentsitihedat rallit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles