Woods oli ebainimliku valu tõttu valmis karjääri lõpetama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: Danny Lawson/PA Wire/Press Association Images

Endine golfi esinumber Tiger Woods on pärast viimaste aastate vigastusi leppinud sellega, et ta ei tunne end golfiväljakul enam mitte kunagi suurepäraselt.

14 korda golfi suurturniiridel võidutsenud Woods naasis pärast 15 kuu pikkust vigastuspausi suurde mängu detsembris. Eelmisel nädalal osales ta Dubai Desert Classicul, kuid pidi seljavalu tõttu võistluse katkestama.

«Tegelikult olin valmis leppima sellega, et ma ei saagi enam suurde golfi naasta. See oli raske, võib öelda, et lausa julm,» tunnistas 41-aastane Woods. Hetkel asub golfiäss maailma edetabelis alles 674. real.

«Mingil perioodil ei suutnud ma isegi voodist üles tõusta. Praegu tunnen end hästi, aga mitte suurepäraselt. Tõenäoliselt ei saa ma enam kunagi golfi valuvabalt mängida,» jätkas Woods, kes on karjääri jooksul läbinud kolm selja- ja neli põlveoperatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles