Tondiraba jäähallis suri 55-aastane amatöörmängija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tondiraba jäähallis juhtus täna pärastlõunal õnnetus, kus jäähoki treeningul suri ootamatu terviserikke tagajärjel 55-aastane amatöörmängija.

Eesti Jäähokiliidu esimehe Rauno Parrase sõnul kukkus 55-aastane mängija jää peal kokku. Kohale kutsutud kiirabi saabus 10 minutiga. Meest püüti kohapeal elustada, kuid paraku tulutult.

See on viimase kolme kuu jooksul juba teine surmaga lõppenud õnnetus Tondiraba hallis.

Kuna inimene suri avalikus kohas, siis käis sündmuskohal ka politsei. Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles, et 55-aastase mehe surnukeha on hetkel viidud kohtuekspertiisi lahangule. Politseil ei ole mehe surmas alust kahtlustada kuritegu, arvatavasti oli tegu terviserikkega.

Tondiraba jäähalli juhataja Elena Glebova vastas päev hiljem Postimehele, et 9. veebruaril suri terviserikke tagajärjel jäähokiväljakul nn vabal jääl sportinud harrastussportlane.

«Jäähokiväljakul terviseriket tabanud isikust teavitasid administraatorit treeningkaaslased. Juhtumile reageeris kolm jäähalli töötajat, kes alustasid koheselt esmaabiga ehk kaudse südamemassaažiga. Samaaegselt suheldi telefoni teel jäirekeskusega ning esmaabiga jätkati kuni kiirabi saabumiseni,» sõnas Glebova.

Tondiraba spordikeskuse töötajad on Glebova kinnitusel koolitatud esmaabi andma juhuks, kui jäähalli teenuseid kasutatavate inimestega peaks õnnetus juhtuma. Spordikeskus on varustatud nõuetekohaste abivahenditega.

Tondiraba spordikeskus avaldab harrastussportlase lähedastele ja treeningkaaslastele kaastunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles