Omapärane algatus: Norra klubi kogub Eesti koondislase ostmiseks annetusi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikita Baranov (keskel) Kristiansundi särgis.
Nikita Baranov (keskel) Kristiansundi särgis. Foto: kristiansundbk.no

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Nikita Baranov käis testimisel uueks hooajaks Norra kõrgliigasse tõusnud Kristiansund BK juures ja jättis hea mulje.

Kristiansund on Baranoviga lepingu tingimustes kokkuleppele jõudnud, kuid kuna nende rahaline seis ei ole kiita, otsivad nad abi. Seega algatasid nad portaalis spleis.no kogumiskampaania, et Eesti mehega lepingu sõlmimiseks puuduolev raha leida, vahendas Soccernet.ee.

Klubil on endal olemas 300 000 Norra krooni ehk umbes 33 600 eurot, kuid kokku läheb vaja 500 000 krooni ehk umbes 56 000 eurot. «Iga summa aitab, ükskõik kui suur või väike,» seisis klubi teates.

Seni on kampaania raames tehtud 38 makset, millega on kogutud 18 155 Norra krooni ehk veidi üle 2000 euro. Kampaania kestab veel viis päeva. Oma panuse Nikita Baranovi esimese välislepingu teenimiseks saab anda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles