Viimastes mängudes suurklubisid murdnud Žalgirise võiduseeria katkes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brock Motum (Žalgiris)
Brock Motum (Žalgiris) Foto: euroleague.net

Korvpalli Euroliigas viimasel ajal väga heas vormis olnud Kaunase Žalgiris vandus võõral väljakul 64:73 alla Pireuse Olympiakosle.

Kolmemängulise võiduseeria pealt kohtumisele vastu läinud Žalgiris on viimastes mängudes jagu saanud Moskva CSKA-st ja Barcelonast. Ka kohtumist Olympiakosega alustati tasavägiselt ning poolaja järel oli seis 35:35 viigis. Edasi sujus mäng Kreeka klubil veidi paremini –  kolmas veerandaeg võideti kahe ning neljas seitsme punktiga.

Olympiakose suurim korvikütt oli 17 punkti visanud Georgios Printezis. Leedukate parimana viskas Lukas Lekavicius 11 punkti. Žalgirisel on turniiritabelis kirjas 9 võitu ja 13 kaotust, mis annab neile kümnenda koha. Olympiakos on 16 võidu ja 6 kaotusega kolmandal kohal.

Istanbuli Darüssafaka Dogus alistas linnasiseses mõõduvõtus Istanbuli Fenerbahce 72:65. Võitjate parim oli 20 punkti visanud Will Clyburn, kaotajate resultatiivseimana tõi Bogdan Bogdanovic meeskonnale 18 punkti. Darüssafaka on tabelis 11 võidu ja 11 kaotusega Žalgirise ees üheksandal kohal, Fenerbahce hoiab 14 võidu ja 8 kaotusega tabelis neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles