Video: Durant vaigistas oodatud lahingus Oklahoma City vihased fännid

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (paremal) lahkus sel hooajal juba kolmandat korda Kevin Duranti (vasakul) vastu kaotajana.
Russell Westbrook (paremal) lahkus sel hooajal juba kolmandat korda Kevin Duranti (vasakul) vastu kaotajana. Foto: Mark D. Smith/USA Today Sports

Ööl vastu tänast peeti korvpalliliiga NBA põhihooaja üks oodatumaid kohtumisi, kui Kevin Durant ja Golden State Warriors sõitsid külla Russell Westbrookile ja Oklahoma City Thunderile. Mõlemad kunagised tiimikaaslased tegid individuaalselt võimsa esituse, aga tiimina jäi kindlalt peale Warriors, sest California klubi  võidunumbriteks jäid 130:114.
 

Suvel Warriorsi siirdunud Durant sai terve kohtumise vältel kuulda Oklahoma City publiku mõnitusi ja pahameelehuilgeid, aga lõpuks oli just tema see, kes Thunderi ponnistustele lõpu tegi.

8 kaotuse kõrvale 46. võidu saanud Warriors hoidis teise poolaja alguses 25-punktilist edu, kuid siis suutis Thunder (31 võitu, 24 kaotust) Westbrooki vedamisel vahet umbes 10 punkti võrra vähendada. Neli minutit enne lõppu tabas Durant Westbrooki vastu ülikauge kolmese ja tegi seisuks 123:104. Mäng oli tehtud ja õige pea said väljakule joosta juba pingipoisid.

Duranti arvele jäi Warriorsi resultatiivseimana 34 punkti ja 9 lauapalli, Stephen Curry ning Klay Thompson viskasid mõlemad 26 silma. Westbrook tüüris Thunderit 47 punkti, 11 lauapalli ja 8 resultatiivse sööduga, Victor Oladipo toetas teda 20 punktiga.

Mängu kokkuvõte:

Miami Heati 13-mänguline võiduseeria lõppes Philadelphias, kui sealne 76ers jäi omavahelises kohtumises peale 117:109. 76ers sai eile ka kurva uudise, sest ülisuure tõenäosusega aasta parimaks uustulnukaks valitava tsentri Joel Embiidi vasaku põlve meniskis avastati väike rebend. Embiid on viimasest 13 kohtumisest vahele jätnud koguni 12 ja praegu pole veel teada, kui pikaks vigatuspaus venida võib.

Teised tulemused:

Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers 102:107
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 100:116
Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 125:109
Houston Rockets - Phoenix Suns 133:102
Dallas Mavericks - Orlando Magic 112:80
Utah Jazz - Boston Celtics 104:112

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles