Liidrikohalt vastu betooni sõitnud Neuville: minuga on juhtunud palju halvemaid asju

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi ralli. Thierry Neuville.
Rootsi ralli. Thierry Neuville. Foto: Timo Anis

Rootsi rallil enne laupäeva õhtul peetud publikukatset esikohta hoidnud belglase Thierry Neuville'i (Hyundai) lootused kustusid pärast seda, kui ta sõitis vastu betoonplokki, lõhkus roolivarda, ja kaotas ligi 10 minutit.
 

Neuville läks küll Rally2 süsteemis täna starti ja püüab nn Power Stage'il lisapunkte, aga suurepärast kiirust näitas belglane ka Monte Carlo rallil, kuid lõhkus toona vedrustuse. Neuville ütles WRC.com-ile, et patja ta nutma ei hakka.

«Olukorraga tuleb leppida. Kui aus olla, siis minuga on juhtunud ka palju halvemaid asju, isegi kui kaotasime taas lähedal olnud võidu. Tean, et tuleme tagasi väga tugevana ja kui meil on pisut rohkem õnne, suudame sel hooajal väga häid tulemusi teha. Pärast Monte Carlot ei suutnud me uskuda, et sarnane asi võis jälle juhtuda, aga mina ja kaardilugeja Nicolas Gilsoul ei kahetse midagi,» lausus ta.

Rootsi ralli võidu eest hakkavad nüüd heitlema Jari-Matti Latvala, Ott Tänak ja Sebastien Ogier, kes olid enne tänast võistluspäeva 16 sekundi sees.

Neuville'i avarii:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles