Inglismaa väljaanne: Mayweather ja McGregor said supermatši tingimustes kokkuleppele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Michael Reaves/Scanpix

DailyMail vahendas täna, et väidetavalt on UFC äss Conor McGregor ning poksistaar Floyd Mayweather jõudnud kokkuleppele omavahel peetava matši üksikasjades ning kahe kange vastasseis reklaamitakse välja juba lähinädalatel.

Mayweather ning McGregor on omavahel sõnasõda pidanud juba mõnda aega ning nende omavahelise matši toimumisega on samuti juba rohkelt spekuleeritud. Nüüd on DailyMaili andmetel UFC võitleja ja 2015. aastal pensionile läinud Mayweatheri esindajad jõudnud kokkuleppele meeste omavahelise matši tingimustes.

Väidetavalt on esmakordselt miljardi dollari suuruse matši väljakuulutamist nüüd takistamas vaid kolmas osapool, kelleks on kuulujuttude järgi UCC sarja boss Dana White, kellele ei meeldi idee, et McGregor ta supermatši tuludest välja jätab. «Tal on minuga lepinguline suhe. Kuidas ma saan kellelegi ära anda mehe, kelle mina ehitasin, et teda siis ilma minuta kasutataks? See oleks läbi ajaloo kõige lollim otsus,» selgitas White oma seisukohta.

DailyMaili väitel loodetakse aga UFC presidendiga asjad niimoodi klaariks saada, et juba kahe nädala jooksul saaks supermatši toimumise välja hõigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles