Pettunud Barcelona treener: olime tõepoolest madalamast klassist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Enrique.
Luis Enrique. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/Scanpix

Barcelona jalgpallimeeskonna peatreener Luis Enrique nentis, et eile tema hoolealustel Pariisi Saint-Germaini vastu võimalust polnudki.

Soosikukoormat kandnud Barca kaotas Meistrite liiga kaheksandikfinaali avapoolaja PSG kodus 0:2, kogu mängu koguni 0:4. Enrique tunnistas, et tema meeskonnal oli kehv päev. «See oli katastroofiline mäng,» ütles Barcelona loots.

«Seda pole raske selgitada, PSG oli algusest peale meist parem. Nad said meie algsest pressingust jagu ning suutsid seda ise nii palliga kui ilma paremini teha. Me olime selgelt madalamast klassist. Mina olen sellise tulemuse eest vastutav, ärge otsige süüdlast kellegi teise hulgast,» lisas Enrique.

Samas ütles Barca peatreener, et midagi veel kadunud pole, sest 8. märtsil ootab ees korduskohtumine nende kodus: «Pool matšist on veel ees ja ma ei kaota lootust, kuigi see tähendaks kangelaslikku tagasitulekut. Aga miks mitte unistada?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles