Neymari aus arvamus: nii suurest kaotusest on võimatu välja ronida

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: CHRISTOPHE SIMON/Scanpix

Barcelona jalgpallimeeskonna mängija Neymar nentis eilse Meistrite liiga kaotuse järel, et kordusmängu Pariisi Saint-Germaini vastu on praktiliselt võimatu enda kasuks pöörata.

Barcelona jäi eilses kaheksandikfinaalis PSG koduplatsil poolajaks 0:2 kaotusseisu ja kohtumise lõpuks olid tablool numbrid 0:4. Pettunud Hispaania klubi mängijad kohtumise järel ajakirjanike küsimustele vastata ei tahtnud, kuid erandiks oli Brasiilia koondislane Neymar, kes oli nõus vastama oma kodumaa väljaandele Globoesporte.

«Vaadake, see oli ebatüüpiline mäng, mida meiega peaaegu kunagi ei juhtu. Ent PSG mängis hästi, nad tegid hea mängu. Nad suutsid hästi skoorida ja meie värava alla jõuda,» rääkis Neymar. «Nüüd peame mõtlema kordusmängule ja vaatama, mida saame teha, et sellest olukorrast välja tulla, aga see saab olema väga keeruline, praktiliselt võimatu. Samas me ei saa alla anda,» lisas Barca staar.

Kui Neymarilt küsiti, kuidas täpselt ta näeb, et nii suurest kaotusest välja ronitakse, nentis vutiäss, et sellele küsimusele ta vastust ei tea. «Selliseks mänguks on väga raske valmistuda, kui oled nelja väravaga kaotusseisus. Arvan, et ma pole kunagi sellises olukorras olnud, seega ei oska ma sellele küsimusele vastata,» lisas Neymar.

Barcelona võtab PSG korduskohtumises vastu 8. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles