Kehvad geimialgused maksid Nõlvakule ja Tiisaarele mänguvõidu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Nõlvak-Tiisaar Gerardo's Toys

Kishi saarel startinud rannavõrkpalli MK-sarja etapp lõppes Gerardo´s Toys rannavollepaari Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar jaoks kahjuks 1/16-finaalis.

Kohtumine peeti kaugel ideaalsetest ilmaoludest – eksootilisel Iraani väikesaarel on nimelt terve tänase päeva möllanud tuul ja ladistanud sadada. Seega midagi samaväärset kui möödunud juulis Pärnu rannas üliõpilaste maailmameistrivõistluste finaalmängude ajal. Vaid temperatuur on Iraanis veidi parem, küündides 20 soojapügalani, vahendas volley.ee.

Tugevuselt keskmise ehk kolme tärni kategooria turniiril otse põhitabelisse pääsenud Eesti paar läks neis oludes vastamisi Belgia duoga Dries Koekelkoren ja Tom van Valle. Maailma edetabelis on vastased selle nädala alguse seisuga 34. positsioonil, meie paar 80. MK-sarjas on Koekelkoreni ja van Valle parimaks mulluse Antalya Openi viies koht.

Paraku suutsid belglased kohe oma paremuse maksvusele panna, kui avageimis jäid Nõlvak/Tiisaar 3:9 taha, ent võtsid siis viis järjestikust punkti ja lihvisid vahe minimaalseks. Järgmised kaks punkti kuulusid taas belglastele ja enam nad initsiatiivi ei loovutanud.

Teise geimi algus oli kui õudusunenägu, sest ajaks, mil Eesti paar esimese punkti teenis, oli vastatsel neid juba üheksa. Korraks nõeluti vahe kuuepunktiseks, ent mitte enamat. Kogu kohtumine belglastele seisuga 21:15, 21:11.

Pääsu eest kaheksa parema sekka hakkavad Koekelkoren ja van Valle heitlema Saksamaa paariga Jonathan Erdmann/Armin Dollinger. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles