Vene sai Ühisliigas tunda kaotusvalu, kaotas ka CSKA

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (palliga).
Siim-Sander Vene (palliga). Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Korvpalli Ühisliigas pidi kaotuse vastu võtma Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorod, kes jäi koduväljakul 98:112 alla Kaasani Unicsile.

Vahetusest sekkunud Vene sai sel korral mänguaega 17 minutit ning selle aja jooksul viskas ta 5 punkti, võttis 3lauapalli ja andis kaaslastele 4 resultatiivset söötu.

Nižni Novgorodi resultatiivsemad olid Tomislav Zubcic 22 ja Deandre Kane 19 silmaga. Võitjatele tõid Joaquin Colom 26 ja Coty Clarke 21 punkti.

Samal ajal pidi kaotuse vastu võtma ka Moskva CSKA, kes jäi võõrsil 77:90 alla Peterburi Zenitile. Võitjatele tõi Stefan Markovic 19 ja kaotajatele Vitali Fridzon 13 silma.

Turniiritabelis hoiab CSKA 14 võidu ja 2 kaotusega endiselt liidrikohta. Zenit on 13 võidu ja 3 kaotusega kolmas. 11 võitu ja 5 kaotust saanud Unics on 5. ning Nižni Novgorod 5 võidu ja 11 kaotusega 9. kohal. 12. positsiooni hoidval Kalev/Cramol on koos 4 võitu ja 12 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles