Raido Ränkel: Otepää MK-etapi 40. koht ei rahuldaks mind

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel (paremal) Otepää MK-etapi sprindi ametlikul treeningul.
Raido Ränkel (paremal) Otepää MK-etapi sprindi ametlikul treeningul. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Universiaalne suusamees Raido Ränkel loodab homme algaval Otepää murdmaasuusatamise MK-etapil näidata head minekut nii homses vabatehnikasprindis kui pühapäeval peetaval 15 km eraldistardist klassikasõidus. Eelmisel nädalal tuli Ränkel Otepääl just samadel distantsidel Eesti meistriks.

«Sel aastal on Otepääl kõik maailma paremad kohal. Nii palju tugevaid mehi polegi siin varem kohal olnud. Loodan ise mõlemal distantsil võrdselt hea olla. Kui õnnestuks mõlemal korral enda jaoks hea sõit teha, siis ma oleks rahul,» ütles Ränkel pärast täna hommikul peetud sprinditreeningut.

Kui sel nädalavahetusel punktikohta ei tule, ei tähenda see automaatselt, et järgmisel nädalal algaval Lahti MMil pole eestlastel 30 sekka asja. MMil saavad suured koondised igal distantsil välja panna neli sportlast, Otepääl koguni kaheksa. Seega konkurents on Lahtis isegi mõnevõrra lahjem. «Usun, et näiteks Otepää 15 km klassikasõidu 40. koht võib olla isegi kõvem kui MMi 30. koht. Aga 40. koht mind ennast kindlasti ei rahulda,» lausus 27-aastane Ränkel.

Homset sprindivõistlust saab näha Kanal 2 eetris ja Postimees.ee veebilehel. Otsepilt kvalifikatsioonist algab kell 9.15 ja kohasõitudest kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles