Jesus ei pruugi naasta: Man City päästja hooaeg jäi üürikeseks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Jesus murdis kohtumises Bournemouthiga metatarsaalluu.
Gabriel Jesus murdis kohtumises Bournemouthiga metatarsaalluu. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Scanpix

Talvises üleminekuaknas Manchester City eest mängima asunud ründaja Gabriel Jesus käis pärast jalavigastust lõikusel ning peatreeneri Pep Guardiola sõnul ei ole ta üldse kindel, kas noormees saab sel hooajal veel platsile joosta.

Jesus jõudis City särgis pidada viis kohtumist, debüteerides 21. jaanuaril vahetusest Tottenhami vastu. Nädal hiljem kuulus ta karikamängus Crystal Palace’i vastu juba algkoosseisu ning säilitas koha põhirivistuses ka mänguks West Ham Unitediga, lüües värava ning andes lisaks ühe väravasöödu.

Järgmises kohtumises Swansea vastu sai Jesus kirja City mõlemad tabamused, neist teine tõi teisel lisaminutil Cityle magusa 2:1 võidu. Paraku pidi brasiillane järgmises liigamängus Bournemouthiga juba 15. minutil platsilt lahkuma ning arstid diagnoosisid tal metatarsaalluu murru.

Barcelonas operatsioonil käinud Jesus jääb väljakult eemale kaheks-kolmeks kuuks ning Guardiola arvates ei parane ta enne hooaja viimast liigamängu, mille City peab 21. mail Watfordiga. «Lõikus läks hästi, aga toome ta tagasi väljakule siis, kui ta on jälle vormis. Nüüd peame olema rahulikud ja talle tuge pakkuma,» vahendab Eurosport Guardiola sõnu.

Jesuse puudumisel saab algkoosseisu koha ilmselt tagasi City senine esiründaja Sergio Agüero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles