Raul Must jõudis Eesti meistrivõistlustel kahte finaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Martti Vaidla

Tartus sulgpalli Eesti meistrivõistlustel mängib Eesti esireket Raul Must homme kahes finaalis. Üksikmängus läheb Must püüdma kaheteistkümnendat meistritiitlilt. Poolfinaalis alistas Must Heiko Zooberi 21-13, 21-9. Musta finaalivastane on Mihkel Laanes, kes sai jagu Kristjan Täherannast.

Meeste paarismängus suutsid Must ja Rainer Kaljumäe alistada kahel viimasel aastal Eesti meistrivõistlustel hõbeda saanud paari Karl Kivinurme ja Vahur Lukini kolmes geimis 21-19, 12-21, 21-17.

Naiste üksikmängus selgub Kati Tolmoffi loobumise järel uus meistritiitli omanik. Finaali said oodatult kaks parima paigutusega mängijat Getter Saar ja Kristin Kuuba. Kuuba võitis Kati-Kreet Marrani 21-14, 21-12. Saar vajas 16-aastase Mari Ann Karjuse võitmiseks kolme geimi 15-21, 21-19, 21-11.

Kuubal on võimalus tiitel võtta ka segapaarismängus, kus ta mängib finaalis eelmise aasta meistrite Helina Rüüteli ja Raul Käsneri vastu.

53. Eesti meistrid selguvad A Le Coq Sport Spordihoones homme kell 10.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles