Video: olümpiavõitja sattus üliohtlikul rajal kukkumisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: Marco Tacca/Scanpix

Mäesuusataja Lindsey Vonn, kes alles eile kritiseeris tugevalt Crans Montanas toimuva MK-sarja etapi rada, sattus tänasel võistlusel kukkumisse, kuid õnneks suuremaid vigastusi ei saanud.

Vonn, kes alles taastub käeluumurrust ega ole veel päris oma võimete tipul, osales täna Crans Montanas peetud supersuurslaalomi sõidus. Paraku sattus 2010. aasta olümpiamängude kuldmedalist kukkumisse ja põrutas rajapiirdesse. Vonn ajas end siiski püsti ja Eurospordi teatel ta tõsisemaid vigastusi ei saanud.

Alles eile oli aga Vonn olnud väga kriitiline Crans Montana etapi korraldajate suhtes, sest eilsel sõidul sattus kolm esimest võistlejat kukkumisse ning mitmed osalejad leidsid, et rada on liiga ohtlik. «Mina isiklikult olen liiga palju vigastusi saanud. Ma ei taha täna enam millegagi riskeerida,» rääkis Vonn eile, kui ta otsustas võistlemisest loobuda.

«Paljud teised sportlased ja nende treenerid palusid mul võistluste korraldajaid survestada, et nad sõidu ära jätkasid, sest see on liiga ohtlik. Andsin endast parima ja tuleb lihtsalt palvetada, et keegi täna viga ei saaks,» lisas Vonn eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles