Harperi asendajana saabub Kalev/Cramosse Branko Mirkovic

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branko Mirkovic Tsmoki särgis.
Branko Mirkovic Tsmoki särgis. Foto: Kalev/Cramo Facebook

Kalev/Cramo korvpallimeeskond palkab Peterburi Zeniti ridadesse lahkunud Demonte Harperi asendajaks tõenäoliselt Serbia päritolu Branko Mirkovici, kes esindab Bulgaaria koondist.

Kalev/Cramo kirjutas Facebookis, et 190 cm pikk Mirkovic «lisandub suure tõenäosusega» nende ridadesse. «Hetkel lepingul veel allkirja pole, aga kui kõik laabub, võib Mirkovic Eestisse jõuda juba homme õhtul. Viimase hooaja veetis Bulgaaria passi omav serblane Rumeenias, CSM Oradea klubis.

Enne seda oli aga ta kolm aastat Minski Tsmoki rivistuses, kus kogus näiteks eelmine hooaeg VTB Ühisliigas keskmiselt 9,7 punkti ja jagas 4,6 resultatiivset söötu mängu kohta. Bulgaaria koondises jäi ta näitajateks 2015. aasta EM tsüklis 12 punkti, 4 resultatiivset söötu ja 5,3 lauapalli mängu kohta. Seejuures tabas ta kolmepunktiviskeid 48,4%-lise täpsusega,» seisab postituses.

Alar Varraku sõnul otsis ta meeskonda just Harperi sugust mängijat, kes suudaks olla peamiselt nn defencebreaker. «Mirkovocil on kõik eeldused olemas, asendamaks lahkuvat Harperit. Kogenud mängumehena peaks ta meeskonda tooma korraliku lisakäigu,» lisas Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles