Kruglov suurest võidust: pole vaja eufooriasse sattuda, Floral on noor meeskond

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkarikafinaal: FCI Tallinn - FC Flora
Superkarikafinaal: FCI Tallinn - FC Flora Foto: Sander Ilvest

Koduse jalgpallihooaja avalööki tähistav superkarikafinaal kujunes mulluse meistri Infoneti jõudemonstratsiooniks, kui karikavõitja Flora põrmustati koguni 5:0. Skoor skooriks, ent kogenud lasnamäelased panid Flora noore meeskonna jõuliselt paika ka mängulises plaanis. Nii korrati superkarika 22-aastase ajaloo suurimat võitu – kaks aastat tagasi alistas Levadia samuti 5:0 Tartu Santose.

Infoneti kogenud kaitsja Dmitri Kruglov tõrjus siiski kindlameelselt jutte sellest, nagu oleks tiitlikaitsja tänase mängu põhjal hoobilt taas soosik number üks. «Flora käes oli esimesel poolajal initsiatiiv, nad mängisid rohkem palliga. Neil olid võimalused ka standardolukordadest, aga väravat ei tulnud. Noor meeskond on,» jäi Kruglov vastase suhtes diplomaatiliseks.

Kruglovi arvates pööras Infonet teisel poolajal mängu lõplikult enda kasuks seetõttu, et florakad väsisid. «Realiseerisime oma võimalused ära. Ilma kogemuseta on väga raske võita! Aga ma ei taha midagi ennustada, tulevased mängud näitavad. Kaks esimest liigamängu on võõrsil, Tartus ja Narvas. Seal on alati olnud väga raske mängida. Praegu mängime ju talvist jalgpalli, kõike võib juhtuda. Kindlasti ei ole vaja eufooriasse sattuda,» sõnas Kruglov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles