Terryst saab uuesti Inglismaa koondise kapten

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello on kinnitanud, et koondise endine kapten John Terry on oma karistuse kandnud ning temast saab tõenäoliselt uuesti Inglismaa rahvusmeeskonna kapten. Vahepeal oli Inglismaa koondise põhikapteniks Rio Ferdinand.

Ametlikult ei ole Capello veel asjast rääkinud, kuid arvatavasti teeb ta uudise teatavaks enne 26. märtsil toimuvat sõprusmängu Walesiga, kirjutab Daily Mail.

Capello tahab veel asjaosalistega olukorda arutada, kuid andis ka meediale mõista, mis hakkab juhtuma.

«Arvan, et üks aasta on karistuseks piisav aeg,» rääkis Capello. Mäletatavasti võeti Terrylt kaptenipael, kuna tal oli olnud suhe meeskonnakaaslase Wayne Bridge lapse ema Vanessa Perronceliga.

«Ma ei taha valida kaptenit üheks kohtumiseks, see valik peab olema pikaajaline. Enne otsuse avalikuks tegemist tahan ma rääkida Terryga ning ka teiste mängijatega. Lõpuks on see siiski minu otsus,» lisas Capello. «Rio Ferdinand oli kapten, kuid minu esimene kapten oli Terry. Rio oli hea kapten, sama võib öelda ka Steven Gerrardi kohta, kuid esimesena valisin ma siiski Terry ning ta oli selles ametis kuni eksimuseni.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles