Kristjan Rosenberg tegeles EMi eel oma nõrgemate aladega

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rosenberg Belgradis.
Kristjan Rosenberg Belgradis. Foto: EKJL

Eesti mitmevõistluse lippu püüavad Belgradis täna alanud kergejõustiku sise-EMil kõrgel hoida Maicel Uibo ja Kristjan Rosenberg, kes alustavad kahepäevast võistlust laupäeva hommikul.

Veebruaris Tallinnas Rahvusvahelisel mitmevõistlusel isikliku tippmargi 5986 punktini viinud ja esikoha võitnud Rosenberg rääkis, et tegeles EMi eel peamiselt oma nõrgemate aladega. «Kolme nädalaga mingit uut arengut ei toimu, aga tegelesin peamiselt kaugushüppe, tõkkejooksu ja teivashüppega. Pärast rahvusvahelist mitmevõistlust läks mõni päev, et see hea emotsioon välja saada ja raskete trennidega edasi minna,» ütles selle aja Rootsis oma treeneri Mari Klaubi käe all harjutanud mitmevõistleja.

Belgradi spordisaali kergejõustikuhalliks muutmise ja seetõttu tavapärasest vetruvama põranda kohta sõnas Rosenberg: «rada on väga harjumatu, hüpetes annab küll kõvasti põrget juurde, aga joosta on sellel veidi imelik.»

Mitmevõistluse vältel ta pidevalt punktiarvet ei pea ja püüab keskenduda sooritusele. «Mõtlen tehnikale ning keskendun oma asjadele, võistlen iseendaga.»

Meeste seitsmevõistluse start antakse Belgradis laupäeva hommikul Eesti aja järgi kell 10.40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles