Suurepärases hoos Venno säras taas üleplatsimehena

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno Eesti koondise särgis.
Oliver Venno Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislase Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango saavutas Türgi kõrgliigas neljanda järjestikuse võidu. Taaskord säras eredaimalt just eestlane, kes kogus geimides keskmiselt seitse punkti.  

Koduväljakul tabelis viis kohta tagapool paiknevat Afyon Belediye Yüntasi võistkonda võõrustanud Maliye Milli Piyangol favoriidikoorma kandmisega raskusi ei tekkinud, kui geimides loovutati vaid 18, 17 ja 21 punkti. Ka põhiturniiri esimeses ringis oli samade meeskondade omavahelises vastasseisus 3:0 tulemusega peale jäänud Maliye Milli Piyango, kirjutab Volley.

Tänavusel hooajal juba tavapäraselt suurepärase etteaste teinud Venno panustas võitu üleplatsimängijana 21 punkti, mis teeb ühe geimi keskmiseks koguni 7 punkti. Eestlane realiseeris 31 tõstest 18 (58 protsenti) ning lisas ühe blokipunkti ja kaks pallinguässa. Rünnakul vaid kolmel ja pallingul kahel korral eksinud Venno lõpetas mängu seega 16 plusspunktiga, millest enamat ei suutnud keegi teine.

18 vooru järel hoiab Maliye Milli Piyango turniiritabelis neljandat kohta, eilne vastane Belediye Yüntasi on üheksas. Neli vooru enne põhiturniiri lõppu on Venno jätkuvalt Türgi kõrgliiga suurim punktitooja (395 punkti) ja parim servija (38 ässpallingut).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles