Tammeka ja Tulevik üllatasid, Flora viigistas Levadiaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka alustas jalgpallihooaega 2:0 võiduga Infoneti üle. Mida suudetakse aga karikavõistluste poolfinaalis Paidega?
Tartu Tammeka alustas jalgpallihooaega 2:0 võiduga Infoneti üle. Mida suudetakse aga karikavõistluste poolfinaalis Paidega? Foto: Margus Ansu

Jalgpalli Eesti meistriliiga algas üllatusega, kui Tartu Tammeka alistas uueks koduväljakuks ehitatud Sepa staadioni avamängus 2:0 tiitlikaitsja Infoneti. «Lüüa värav kodupubliku ees staadionil, millesse ma nii palju aega ja energiat panustasin – see oli ajalooline mäng juba enne toimumist. Tahtsime rohkem, oleme kaks kuud hooajaks sama intensiivselt valmistunud,» selgitas võidu valemit skoori avanud kapten Kaarel Kiidron, kes vedas mängimise kõrvalt viimasel aastal ka Sepa keskuse rajamist.

Superkarikafinaalis Infonetilt 0:5 sauna saanud Flora rehabiliteeris end 1:1 viigiga Levadia vastu ning peatreener Arno Pijpers leidis, et kaks punkti läksid kaduma. «Kaitseliin tegutses kompaktsemalt kui superkarikafinaalis, ka üldises plaanis ei olnud me enam nii naiivsed,» sõnas ta. «Teadsin, milliseid vigu nädala eest tegime ja mida parandada. Meie meeskonnal on potentsiaali, aga kõik võtab aega,» lausus hollandlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles