Video: Itaalia klubi juurde jõudnud Veideman osales esimeses trennis

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Udines.
Rain Veideman Udines. Foto: twitter

Kalev/Cramo korvpalliklubist ootamatult lahkunud Rain Veideman jõudis täna Itaaliasse Udine Amici klubi juurde, kus läbib arstliku kontrolli, misjärel tema leping Itaalia teise liiga klubiga jõustub.

Eestlast esitleti teisipäeval ka meeskonna fännidele ning ta osales juba ka meeskonna õhtuses trennis. Enne seda kohtus Veideman klubi juhtide ja peatreeneri Lino Lardoga.

Videot Veidemani esimesest trennist näeb SIIT.

Kuigi esialgu pidi arstlik kontroll olema teisipäeva õhtul, lükkus see kolmapäevale, kinnitas mängija Postimehele.

Kohalik ajaleht Messaggero Veneto kirjutab, et tehingu luhtaminemisest ei jäänud palju puudu. «Ühel hetkel oli õhus võimalus, et kogu tehing jääb ära, sest Eestist ei tahetud teda ära lasta. Nii fännide kui klubi jaoks oli ta oluline mängija ja lahkumisuudise tasutal puhkes seal peaaegu mäss. Lõpuks jõudsime ikkagi lepinguni ja tema suure populaarsuse taustal eeldame, et tegu on hea mehega. Usun, et ta sulandub meeskonda hästi,» kirjutab ajakirjanik Simone Firmoni.

Udine mängib Itaalia esiliiga idadivisjonis ja paikneb 10 võidu ja 13 kaotusega 16 meeskonna seas 10. kohal. Klubi teatel sõlmiti Veidemaniga leping selle hooaja lõpuni.

25-aastane ja 192 cm pikkune Veideman kogus sel hooajal Ühisliigas keskmiselt 11 punkti, 2,5 lauapalli ja 2,1 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles