Küünarnukiga vehkinud Ibrahimovic peab kolme mängu kõrvalt vaatama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici (punases) ja Tyrone Mingsi võitluslik vastasseis.
Zlatan Ibrahimovici (punases) ja Tyrone Mingsi võitluslik vastasseis. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi ründaja Zlatan Ibrahimovic ei vaidlustanud Inglismaa jalgpalliliidu otsust määrata talle kolmemänguline võistluskeeld.

Ibrahimovici karistati selle eest, et ta lõi laupäevases 1:1 viigimängus Bournemouthi vastu vastaste kaitsjat Tyrone Mingsi õhuvõitluses küünarnukiga pähe. Pisut varem oli Mings murul lebavast Ibrahimovicist üle hüpates rootslast jalaga pähe tabanud.

Jalgpalliliit algatas distsiplinaarjuurdluse ka Mingsi suhtes, ent Bournemouth andis teada, et kavatseb plaanitava kolmemängulise karistuse apelleerida. Vastavalt Inglismaa alaliidu reeglitele tähendab see, et apellatsiooni tagasilükkamise korral võib Mings saada koguni neljamängulise keelu.

Ibrahimovic saab Unitedi neljapäeval toimuvas Euroopa liiga kohtumises Rostoviga küll mängida, aga peab seejärel vahele jätma esmaspäeval toimuva karikasarja veerandfinaalkohtumise Chelseaga, samuti liigamängud Middlesbrough' ja West Bromiga. Sel hooajal on rootslane löönud Unitedi eest kõikides sarjades 26 väravat ning on sellega ka selgelt meeskonna suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles