Mehhiko MM-ralli teine ja kolmas katse jäid liiklusõnnetuse tõttu ära

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko ralli esimene päev
Mehhiko ralli esimene päev Foto: Timo Anis

Mehhikos toimuva MM-ralli tänased esimesed katsed ehk kokkuvõttes ralli 2. ja 3. kiiruskatse jäeti ära, sest eile Mexico Citys peetud linnakatsel osalenud ralliautod ei jõudnud õigeks ajaks tagasi ralli keskusesse Leoni.

Ära jäid 54,9 km pikkuse El Chocolate ja 19,68 km pikkuse Las Minase katse esimesed läbimised. Põhjuseks on Mexico Cityst Leoni viival maanteel toimunud liiklusõnnetus, mille tõttu tee mitmeks tunniks suleti. Ehkki politsei suutis lõpuks kiirtee ühe rea avada ja hakata WRC-autosid vedavaid veokeid sealt läbi laskma, ei jõudnud treilerid õigeks ajaks tagasi Leoni.

Ralli jätkub seega Eesti aja järgi kell 00.14, kui kavas on El Chocolate ja Las Minase katsete teine läbimine. Ott Tänak hoiab eileõhtuste publikukatsete läbimise järel teist kohta, kaotades liidrile Juho Hänninenile 1,6 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles