Kuuba ja Rüütel olid Portugalis paremuselt viies paar

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Portugalis jäid naiste paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel jagama 5. kohta. Turniiriks teise asetuse saanud Kuuba ja Rüütel võitsid eile Soome parimat naispaari Jenny Nyström ja Sonja Pekkola 21:18, 21:16.

Veerandfinaalis olid eestlannade vastasteks Chishato Hoshi ja Naru Shinoya Jaapanist. Kuigi jaapanlannade maailma edetabeli koht oli Kuuba ja Rüüteli omast pea sadakond kohta madalam (162.), võis mängu eel pidada neid favoriitideks. Jaapanlaste edetabeli positsioon on saavutatud vaid kahe turniiri tulemuste põhjal ja neil koos mängitud turniiridel on Hoshi ning Shinoya suutnud võita ka maailma top20 paare.

Kristin Kuuba ja Helina Rüüteliga mängus panidki jaapanlannad oma paremuse kindlalt maksma ja võitsid 21:6, 21:14. Kuuba ja Rüütel, kelle peamiseks sihiks aasta esimesel poolel on aprilli lõpus toimuvad Euroopa meistrivõistlused, teevad EMi eel kaasa veel aprilli alguses Euroopa karikaetapil Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles