Lipin videointervjuus: meil on meeskonnas täielik bardakk

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga teises voorus pidi taas kaotusevalu tundma Sillamäe Kalevi meeskond, kes kaotas võõrsil 0:5 Tallinna Levadiale. Kaotajate poolkaitsja Maksim Lipin kurtis videointervjuus, et tulemused pole head, kuna neil puuduvad vastavad tingimused. Siiski tunnistas ta lõpuks, et midagi pole parata ning trennis tuleb lihtsalt rohkem vaeva näha.

«Esiteks, me ei saa normaalselt treenida, sest vastavaid väljakuid pole ning mängijad pole heas vormis. Levadia tegi hea mängu, kuid te näete ise, et meil on täielik bardakk praegu meeskonnas,» rääkis ilmselgelt oma võistkonna esitusega mitte rahule jäänud Lipin.

Sillamäe Kalev on hooaega alustanud tõesti halvasti, sest kahe vooru jooksul pole nad löönud ühtegi väravat. «Mängisin täna ise esimesel poolajal ründes ning oli kaks head momenti ka, kuid paraku ei löönud ma väravat. Aga pole hullu, iga mänguga lähme edasi. Pole vahet, kas kaotada 0:5 või 0:10, peame ise treeningutel vaeva nägema, et heas vormis olla,» lisas 24-aastane jalgpallur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles