Dmitri Kruglov videointervjuus: parem saada kohe pauk vastu pead ning üles ärgata

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FCI Tallinna jalgpalli meeskond võitis Eesti meistriliiga teises voorus pärast avavoorus saadud 0:2 üllatuskaotust Tartu Tammekale võõrsil 2:1 Narva Transi. Meeskonna tugisammas Dmitri Kruglov sõnas pärast kohtumist Postimehele videointervjuus, et kõige tähtsam oli saada liigatabelisse kolm võidupunkti.
 

«Täna (eile) oli kõige tähtsam, et saaksime kolm võidupunkti. Aga mängu sisulisest poolest rääkides ei õnnestunud meil kahjuks näidata seda, mida tahame näidata. Need väravamomendid, mida me loome, tuleb paremini ära realiseerida,» rääkis Kruglov.

Kuivõrd avavoorus kaotas FCI 0:2 üllatuslikult Tammekale, uskus Kruglov, et selline «pauk» tuli õigel ajal. «Parem saada esimeses voorus see pauk vastu pead ning siis üles ärgata. Pikk hooaeg on veel ees ning meil tuleb mäng-mängult ennast parandada ning liikuda edasi,» sõnas Eesti koondise kaitsemängija.

Vaata videost, mida kogenud Kruglov rääkis värskest tiimikaaslasest Roman Sobtšenkost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles