Tänak võttis Mehhikost probleemide kiuste maksimumi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak sai Mehhiko rallil kindlalt neljanda koha.
Ott Tänak sai Mehhiko rallil kindlalt neljanda koha. Foto: Timo Anis

Ott Tänak ja Martin Järveoja (M-Sport) jäid autoralli MM-sarjas sel hooajal esimest korda poodiumilt välja. Mehhiko ralli alguses ülekuumeneva mootoriga hädas olnud Tänak sõitis end lõpuks neljandaks ja kokkuvõttes oli see igati aus tulemus. Esikolmikumeeste tempole jäädi alla, aga kolme etapi järel ollakse üldarvestuses endiselt kõrges konkurentsis.

Erinevalt Monte Carlost ja Rootsist suutis Tänak ralli viimaselt katselt, nn Power Stage’ilt, punktilisa teenida. Kolmas koht andis tema kontole juurde kolm silma ning 48 punktiga jääb ta alla vaid tiimikaaslasele Sebastien Ogier’ile (66 punkti) ja Rootsi ralli võitjale Jari-Matti Latvalale (58).

«Reedene draama mootoriga röövis meilt võimaluse poodiumikoha eest võidelda. Pärast seda tundus auto juba parem ja ma nautisin sõitmist täiega. Rabame edasi ja olen kindel, et oleme juba varsti tipus,» ütles laupäeval ühe katse võitnud Tänak pärast punktikatset ralliraadiole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles