Janar Talts viigist: kahju, et lõpus edu käest andsime

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli ja Pasvalyse Pieno žvaigždesi avakohtumine Balti liiga poolfinaalis. Palliga Janar Talts.
Tartu Ülikooli ja Pasvalyse Pieno žvaigždesi avakohtumine Balti liiga poolfinaalis. Palliga Janar Talts. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alustas Balti liiga poolfinaali harvanähtava tulemusega, mängides kodus Leedu klubi Pasvalyse Pieno žvaigždesiga 88:88 viiki. Et finalist selgub kahe mängu kogusummas, alustatakse kordusmängu nullist. Tartlastele tõi Janari Jõesaar 19 punkti, Gert Dorbek viskas 18 ja Janar Talts 17 punkti. Leedu klubi parimad olid võrdselt 24 punktiga Andrei Agafonov ja Osvaldas Olisevicius. Steponas Babrauskas lisas 16 punkti.

Teisel poolajal hoogu läinud Taltsi sõnul oleks tartlased võinud Leetu sõita viie-kuuepunktilise eduga. «Kahju, et lõpus ära andsime. Samas pole midagi parata, sest nad panid kolmeseid kuradima hästi. Võib-olla võtsime lõpus liiga keerulisi viskeid, aga samas varem rünnak toimis ja tabasime hästi,» ütles Talts pärast kohtumist. Pasvalys tabas kolmeseid lõpuks 19st 11.

«Tegelikult oli kokkuvõttes positiivne mäng. Pilvedesse ei tasu muidugi tõusta. Veerandfinaalis suutsime võõrsil just paremini tegutseda, aga ma ei tea, võib-olla oli Kedainiai kodus hoopis kehvem. Pasvalys on igatahes väga korralik sats ja kerget pole siin midagi,» lisas ta.

Korduskohtumine peetakse 23. märtsil Pasvalyses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles