Ilus õhtu USAs: NCAA finaalturniiri avaringis olid võidukad nii Nurger kui Kotsar

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger Wichita State Shockersi särgis.
Rauno Nurger Wichita State Shockersi särgis. Foto: SCANPIX

USA korvpalli ülikooliliigas NCAA olid täna öösel peetud finaalturniiri mängudes võidukad nii Rauno Nurger kui Maik-Kalev Kotsar.

Finaalturniiri ehk March Madnessi avaringis alistas esmalt Nurgeri kodumeeskond Wichita State Shockers 64:58 Dayton Flyersi.  Esimese poolaja kaotas Wichita State 27:29, aga teisel poolajal tehti ajapikku kerge vahe sisse ja päris ohtlikuks Dayton Nurgeri ülikoolile lõpuks ei saanudki.

Targalt ja efektiivselt tegutsenud Nurgeri arvele jäi 12 minutiga neli punkti (neist mõlemad pealtpanekutest), seitse lauapalli, üks resultatiivne sööt ja üks viskeblokeering. Wichita State'i peatreener Gregg Marshall usaldas eestlast kaitseolukordades väljakule ka viimastel minutitel. Wichita State'i resultatiivseim oli Landry Shamet 13 punktiga, Daytonile tõi Scoochie Smith 25 silma.

Turniiri teises ringis läheb Wichita State vastamisi kas lõunaregiooni teise asetusega Kentucky või 15. asetuse saanud North Kentucky ülikooliga. Sarnaselt tänasele näitab Postimees.ee otsepildis ka Wichita State'i ülejäänud kohtumisi.

Õhtu teises kohtumises, mis on Postimehe vahendusel samuti järelvaadatav, oli Maik-Kalev Kotsari kodumeeskond South Carolina Gamecocks seisuga 93:73 parem Marquette Golden Eagles'ist. Kohtumise võitis eestlase leivaisa seisuga 93:73. Kotsar sai mänguaega 34 minutit, mille jooksul jäi tema kontosse seitse punkti, viis lauapalli ning kaks korvisöötu. Võitjate suurimaks skoorijaks oli 29 punktiga Sindarius Thornwell, Marquette ülikooli poolt vastas 16 silmaga JaJuan Johnson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles