Vassiljev nägi kaotuses rolli nii omavigadel kui kohtunikel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev (paremal) surumas kätt Pärnu Võrkpalliklubi ametivenna Avo Keelega.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev (paremal) surumas kätt Pärnu Võrkpalliklubi ametivenna Avo Keelega. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles pärast Balti liiga poolfinaalis Pärnult saadud 2:3 kaotust, et otsustavas viiendas geimis oli oma roll nii kohtunikel kui omavigadel.

Viienda geimi alguses läks Pärnu 3:0 juhtima. Peatreener ei süüdistanud ka otsustava geimi lõpus mitu korda eksinud noorukest Karli Allikut. «Ma pole see treener, kes ütleb, et kellegi konkreetse tõttu kaotasime. Selles geimis 0:0 seisul oli kaheldav pall ja meil rebiti punkt käest ning Karli Allik ei saanud serviseerijat jätkata,» ütles Vassiljev. «Viiendas geimis tegime liiga palju omavigu ja seal on ju iga punkt kulla hinnaga.»

Homse pronksimängu kohta ütles Vassiljev, et ka Tartul on raske end taas motiveerida. «Eks neil tuli ka mõru pill alla neelata täna, ses osas oleme võrdses seisus. Aga meie mängisime teises poolfinaalis ja saame saalist mitu tundi hiljem minema.»

Vassiljev kasutas täna pea terve kohtumise sidemängijana Tauno Lippu, kes hooaja esimeses pooles oli selgelt ukrainlasest leegionäri Dmitri Dolgopolvi vahetusmees. «Tauno teeb oma elu parimat hooaega ja on praegu lihtsalt parem,» selgitas juhendaja.

Homses pronksimängus kohtub Selver seega Tartu Bigbankiga. Mäng algab kell 14 ja Postimees ning Kanal12 näitavad seda ka otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles