Holmenkollenis võitis Eckhoff, Dahlmeier pidi ühe gloobuse loovutama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiril Eckhoff.
Tiril Eckhoff. Foto: LEHTIKUVA/REUTERS/Scanpix

Holmenkollenis toimuval laskesuusatamise MK-etapil võitis naiste ühisstardist sõidu norralanna Tiril Eckhoff, kes eksis tiirudes korra ning edestas lõpuks 22,6 sekundiga samuti tiirudes korra vääratanud tšehhitari Gabriela Koukalovat.

Kolmanda koha sai soomlanna Kaisa Mäkäräinen, kes kaotas võitjale 34,5 sekundiga. Neljas oli tšehhitar Veronika Vitkova ja viies sakslanna Franziska Hildebrand, kes tuli viimasesse tiiru liidrina, kuid eksis viimasel lasul. Kuues oli tiirudes kaks korda eksinud Mari Laukkanen, kes võitis eelmistel päevadel Holmenkollenis nii sprindis kui ka jälitussõidus.

MK-sarja üldvõidu võttis 1211 punktiga sakslanna Laura Dahlmeier, kes sai täna kolme möödalasu juures üheksanda koha. Seetõttu pidi ta ka loovutama sprintide arvestuses väikese kristallgloobuse Koukalovale, ent võitis selle auhinna nii jälitussõitude kui ka tavadistantside arvestuses. Üldarvestuses järgnesid sakslannale 1089 punkti kogunud Koukalova ja 971 punkti kogunud Mäkäräinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles