Väsinud Ilves langes murdmaarajal 43. kohale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Eile Saksamaal Schonachis peetaval kahevõistluse MK-etapil elu parima tulemuse ehk 14. koha saanud Kristjan Ilves ei suutnud täna edu korrata ning lõpetas etapi 43. kohaga.

Ilves hüppas 91 meetrit ja läks liidrist, sakslasest Tobias Simonist murdmaarajale 1.44 hiljem. 104,5 meetrit hüpanud Simonile järgnesid kaasmaalane Johannes Rydzek ja norralane Jan Schmid, kes alustavad murdmaasõitu temast vastavalt 27 ja 28 sekundit hiljem.

33. murdmaarajale startinud Ilves kaotas suusaosaga kümme kohta ning lõpetas võitjast Eric Frenzelist 2.58,5 hiljem. Teise koha sai prantslane Francois Braud (+7,7), kolmas oli jaapanlane Akito Watabe.

Karl-August Tiirmaa hüppas 87 meetrit ja pääses 50 mehe seas suusarajale tagantpoolt kolmandana, liidrist Simonist kaks minutit ja 42 sekundit hiljem. Suusarajal sai ta liidritelt ringi sisse, protokolli sai ta kirja 45. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles