Mart Naaber: pärast poolfinaali mingit arutelu polnud, igaüks mõtles omaette

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
igbank Tartu vs Tallinna Selver.
igbank Tartu vs Tallinna Selver. Foto: Margus Ansu

Kaks ja pool tundi kestnud Balti liiga pronksimängus said positiivsete emotsioonidega koju minna Tartu Bigbanki mängijad, kes võtsid Tallinna Selveri vastu 3:2 võidu. Tartu meeskonna temporündaja Mart Naaber sõnas pärast kohtumist, et meeskond suutis end pärast valusat poolfinaalikaotust taas kokku võtta. Vaata statistikat!

«Eile lagunesime pärast teist geimi täielikult, täna hoidsime ühte ja tegutsesime meeskonnana,» sõnas 212 cm pikkune mängumees, kes viskus põrandale pallidele järele pea sama vilkalt nagu libero Rait Rikberg. «Suurepärane emotsioon ja selle saame eestikatele samuti kaasa võtta.»

Mingit pikka arutelu meeskonna sees pärast poolfinaali polnud. «Igaüks oli pigem omaette ja tegi omad järeldused,» ütles Naaber.

Tartu peatreener Oliver Lüütsepp oli samuti rõõmsama olemisega kui laupäeval. Ta ütles, et nädalavahetusega saadi kõva karastus. «Platsil oli kaks väsinud meeskonda ja mingi hetk visati konspektid nurka ja luges emotsioon. Kokkuvõttes saime siit palju, mida meelde jätta,» ütles Lüütsepp.

Edu tõi juhendaja sõnul serviga riskimine. «Andsin loa täiega servida koguaeg ja enamjaolt suutsid mehed sellest kinni pidada.»

Kaotajate nurgaründaja Karli Allik tõdes nukralt, et Selveri mehed ei suutnud ühist meelt leida. «Kohe alguses olime emotsionaalselt murtud. Platsil oli omavahel palju ütlemist ja ei toetatud üksteist,» kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles