Video: MK-sari lõppes ülipõneva fotofinišiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbole
Johannes Høsflot Klæbole Foto: JACQUES BOISSINOT/AP

Murdmaasuusatamise hooaja viimasel MK-etapil Quebecis oli täna kavas naiste 10 km jälitussõit, kus võidutses norralanna Marit Bjørgen. Meeste 15 km jälitussõidu võit läks ülipõneva võistluse järel Norra suusatajale Johannes Høsflot Klæbole. Ühtlasi lõppes ka MK-hooaeg.

Fotofinišis sai teise koha kodupubliku ees võistelnud Alex Harvey. Ülipõnevast võistlusest annab aimu ka see, et kolmandana lõpetanud norrakas Niklas Dyrhaug kaotas võitjatele vaid 0,1 sekundiga.

Naistest sai teise koha Heidi Weng, kes kaotas Bjørgenile finišis 1,2 sekundiga. Kolmandaks tuli Rootsi suusataja Stina Nilsson, kaotades võitjale täpselt minutiga.

MK-sarja üldarvestuses krooniti meestest võitjaks 1626 punkti kogunud norrakas Martin Johnsrud Sundby, teine oli venelane Sergei Ustjugov (1176) ning kolmas Harvey (1128). Naistest võitis MK-sarja Weng (2032), teine oli soomlanna Krista Pärmäkoski (1618) ning kolmas norralanna Ingvild Flugstad Østberg (1517).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles