Mariel Gregor: Miks Rakvere võit Eesti võrkpallile hea on ja kuidas Rakverest saigi superklubi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere mängijad.
Rakvere mängijad. Foto: Margus Ansu

VÕRKPALL. Neli aastat tagasi kirjutasin Postimehes loo «Rakvere uue superklubi asjad venivad, Selver ja Pärnu pürgivad eurosarja». See rääkis sellest, kuidas Rakveres loodud uue võrkpalliklubi asjad ei suju päris nii, nagu algul loodetud. Loo pealkiri ärritas mitmeid klubiga seotud inimesi, ja olgem ausad, sõna «superklubi» ei olnudki väga kohane. Selle pealkirja eest võlgnen «tänu» muidu toredale endisele kolleegile, kes lugu toimetades leidis, et võiks pealkirjale veidi särtsu lisada ja pani sinna sõna «superklubi». Sain seda suppi veel mõnda aega lürpida.

Aga täna Rakvere meeskonnast kirjutades võiks ilma igasuguse irooniata rääkidagi superklubist. Sest peatreener Urmas Tali on tema käes olevast materjalist võtnud, mis võtta annab. Teinud tuule alla endast rikkamatele ja suurema mängijate valikuga meeskondadele. Teinud seda, mida spordisõbrad alati loodavad, aga mida juhtub spordis väga harva – selgelt nõrgem võidab tugevamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles