Kes on kes Rakvere meeskonnas ja mis värk nende saarlastega on?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi ridades kannavad põhiraskust mehed, kes on suurematest klubidest välja praagitud.
Rakvere Võrkpalliklubi ridades kannavad põhiraskust mehed, kes on suurematest klubidest välja praagitud. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Äsja Eesti võrkpallitaeva helendama löönud Rakvere Võrkpalliklubis kannavad põhirolli enamjaolt väga kogenud mehed, kes on suurematest klubidest välja praagitud ja elavad peale spordi ka töömehe elu. Postimees palus peatreener Urmas Talil iseloomustada kaheksat põhimängijat. Neist neli – Siim Põlluäär, vennad Alari ja Kevin Saar, Andris Õunpuu – on saarlased, kes on Eesti võrkpallis omaette nähtus ja keda jagub igasse siinsesse klubisse.

Siim Põlluäär

Vanus 27, pikkus 197 cm

Positsioon: diagonaalründaja

Peatreeneri kommentaar

«Põllukas on alati olnud väga professionaalse suhtumisega. Nii iseenda kui ka teiste suhtes. Alati kompromissitu võitleja ja hea eeskuju noorematele. Kui vaja, läheb ka läbi seina. Et eelmine hooaeg jäi tal vigastuse tõttu poolikuks, oli rohkelt motivatsiooni näidata, mida ta suudab. Nüüdseks on ta näidanud, et on tagasi mängus. Väga hea meel on tema üle ja Põlluka rolli selles meeskonnas on raske üle hinnata. Ega teda oleks muidu ka kapteniks valitud. Inimesena on ta... noh, saarlane ja kõike ei näe, mis tema sees toimub. Naljad on ka veidi imelikud, saarlaste naljad, millest mina tihti aru ei saa. Aga nüüd olen nendega juba leppinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles