Raul Must tõi koduklubile tähtsa võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim meessulgpallur Raul Must.
Eesti parim meessulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Taani sulgpalli kõrgliiga poolfinaalis mängis Raul Musta koduklubi Vendsyssel Team Skælskør-Slagelsega. Esimese poolfinaali järel jäi mängude seis 3:3. 

Ühe kolmest võidupunktist tõi klubile just Eesti esireket, kes alistas taanlase Joachim Perssoni 21:19, 21:14. Veel tõid Vendsysselile võidud Beiwen Zhang (USA) naiste üksikmängus ja Jacco Arends ja Maria Helsbol (NED/DEN) segapaarismängus. Korduskohtumine, mis selgitab finaali pääseja toimub neljapäeval. Kuna esimese kohtumise järel on seis viigis, siis edasi läheb võistkond, kes suudab neljapäeval rohkem võidupunkte noppida.

Taani kõrgliigat hinnatakse sulgpallis Euroopa üheks tugevaimaks, kus mängivad lisaks taanlastest tiitlivõistluste medalistidele mitmete teiste riikide esinumbrid.

Raul Musta võistkonnakaaslane Beiwen Zhang on USA parim naisüksikmängija, hollandlane Jacco Arends EM-medalist. Samuti kuuluvad võistkonda Rootsi paarismängu esinumbrid Clara Nistad ja Emma Wengberg ning Horvaatia esireket Zvonimir Durkinjak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles